Events Oss

Nelson City Resort Oss. Actief, sportief, teambuilding…. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Deze events worden georganiseerd in samenwerking is met uitjesbazen.nl
Neem contact met ons op.

Out of the Box

Aantal personen: 12 – onbeperkt
Duur: +/- 2 uur
Prijs: € 29,50 p.p.
Bij meer dan 50 personen op aanvraag

Voor je staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games. Inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. En elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen, en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route out of the box? (Let op. Het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, dus dit is voor iedereen goed te doen!)

Escape room op locatie

Aantal personen: 12 – onbeperkt

Klik hier voor alle info over de Escape Room Oss

Foute Bingoshow

Aantal personen: 15 – 60
Duur: +/- 2 uur
Prijs: € 29,50 p.p.
Bij meer dan 40 personen op aanvraag

Een bingo zoals je nog nooit meegemaakt hebt. Bingo is weer cool, vet en hip. Twee presentatoren presenteren de meest grappige bingo van Nederland, waarbij iedereen bij betrokken wordt. De ballen rollen uit de bingomolen als nooit te voren. Maar let op: er zitten opdrachtballen in de molen en als dat nummer op de kaart staat mag je naar voren komen om een opdracht uit te voeren. En dit zijn geen saaie opdrachten, maar de meest foute opdrachten die je maar kunt bedenken. Vallen er ook prijzen te winnen? Jazeker! Geen Foute Bingoshow zonder ontzettend Foute prijzen!

Wie is de Rat aan tafel

Aantal personen: 12 – onbeperkt
Duur: 2 uur
Prijs: € 24,50 p.p.
Bij meer dan 40 personen op aanvraag

Lekker eten is leuk. Maar het is nog veel leuker om voor, tijdens of na het diner een spel aan tafel te spelen. Wil je de Rat ontmaskeren? Speel dan Wie is de Rat! De verschillende teams krijgen verschillende opdrachten voorgelegd. Soms goed te doen, soms enorm pittig. Wat het een stuk moeilijker maakt is dat er in ieder team een smerige rat aanwezig is die er alles aan zal doen om op een onopvallende manier alles te saboteren wat er maar te saboteren valt. Het team wat de rat het beste weet te ontmaskeren gaat er van door met de trofee. Maar wie wordt de beste Rat?

Quizzen

Aantal personen: 12 – 60 (meer mogelijk in overleg)
Duur: +/- 2 uur
Prijs: € 29,50
Bij meer dan 40 personen op aanvraag

Tijd om met elkaar te strijden in een leuke quiz. De teams gaan met elkaar de strijd aan waarbij in verschillende rondes vragen beantwoord kunnen worden. Bij elke quiz is niet alleen kennis van belang. Foto’s, muziek, echt alles kan voorbij komen.

Mogelijke quizzen:
– Ik hou van Holland
– Mannen tegen de Vrouwen
– Pubquiz
– Koning Voetbal
– Vetste Quiz van NL (30 tot 500 personen)

Vetste Quiz van NL

Aantal personen: 30 – onbeperkt
Duur: 2 – 2,5 uur
Prijs: € 29,50 p.p.
Bij meer dan 60 personen op aanvraag

Het is tijd voor de meest vette quiz van Nederland. 2 presentatoren zorgen ervoor dat niemand zich ook maar een seconde gaat vervelen. 6 tot 8 verschillende rondes wisselen elkaar af. En met verschillend bedoelen wij ook écht verschillend. Algemene vragen, bedrijfsvragen, waar of niet waar?!, doe ie ’t of doet ie ’t niet, minute to win it, foto’s, muziekronde (evt met zanger). Voor de ronde doet ie ’t of doet ie ’t niet komen we vooraf al langs om verschillende personen te filmen. Kortom: de meeste interactieve quiz die je maar kunt verzinnen met een zéér hoog humorgehalte.

Moordspel Exclusive

Aantal personen: 50 – 200
Duur: +/- 3 uur
Prijs: Op aanvraag

In teams van -/+ 10 personen gaan jullie op pad in en rondom de locatie. Het doel: het vinden van de moordenaar, welke aanwezig is op het terrein. Sterker nog, het is een collega.
Onder leiding van onze rechercheurs en commissarissen in passend outfit gaan jullie op zoek. Wie heeft de moord geplaagd, wat is het moordwapen en waar is het slachtoffer vermoord?

Virtual Reality

Aantal personen: 10 – 100

 Klik hier voor alle info over Virtual Reality